Portal:TV Dizi

Game Of Thrones Viki sitesinden
Şuraya atla: kullan, ara

TV Dizi portalı Buz ve Ateşin Şarkısı kitap serisinin HBO tarafından televizyona uyarlanan Game of Thrones dizi serisi üzerine bilgilerin derlenmesi amacıyla oluşturulmuştur.

Aşağıda sezonlar ve bölüm isimleri listelenmiştir:

  1. Winter Is Coming
  2. The Kingsroad
  3. Lord Snow
  4. Cripples, Bastards, and Broken Things
  5. The Wolf and the Lion
  6. A Golden Crown
  7. You Win or You Die
  8. The Pointy End
  9. Baelor
  10. Fire and Blood
  1. The North Remembers
  2. The Night Lands
  3. What Is Dead May Never Die
  4. Garden of Bones
  5. The Ghost of Harrenhal
  6. The Old Gods and the New
  7. A Man Without Honor
  8. The Prince of Winterfell
  9. Blackwater
  10. Valar Morghulis
  1. Valar Dohaeris
  2. Dark Wings, Dark Words
  3. Walk of Punishment
  4. And Now His Watch is Ended
  5. Kissed by Fire
  6. The Climb
  7. The Bear and the Maiden Fair (TV)
  8. Second Sons]]
  9. The Rains of Castamere
  10. Mhysa
  1. Two Swords
  2. The Lion and the Rose
  3. Breaker of Chains
  4. Oathkeeper
  5. First of His Name
  6. The Laws of Gods and Men
  7. Mockingbird
  8. The Mountain and The Viper
  9. The Watchers on The Wall
  10. The Children
  1. The Wars to Come
  2. The House of Black and White
  3. High Sparrow
  4. Sons of the Harpy
  5. Kill the Boy
  6. Unbowed, Unbent, Unbroken
  7. The Gift
  8. Hardhome
  9. The Dance of Dragons
  10. Mother's Mercy